Gratis  bezorging vanaf € 75,-       Leveren in  Nederland  en  België     Alleen de  aller beste  kwaliteit

goedkoopverhuismateriaal.nl

Verhuismateriaal geselecteerd door de professionals!

Borden inpakken om te verhuizen: Handleiding voor het inpakken van borden.

borden inpakken

Als je geïnteresseerd bent om te leren hoe je borden moet inpakken om te verhuizen, dan moet je al begonnen zijn met de zware taak om een huis in te pakken voor een verhuizing.

Het is geen geheim dat inpakken de ultieme uitdaging is bij een verhuizing – de meest tijdrovende taak die berucht is omdat hij zelfs de meest onberispelijke plannen kan verpesten.

En als je enkele van onze andere tips hebt gelezen dan ken je regel nummer 1 zeker bij het inpakken voor een verhuizing: begin je spullen zo snel mogelijk in te pakken en kijk nooit meer achterom. Samen met opslagruimtes zijn keukens de moeilijkste ruimte om te sorteren en in geschikte verhuisdozen te verpakken.

Dus, wat is de beste manier om borden in te pakken om te verhuizen?

Lees verder om het antwoord te vinden.

Wat je nodig hebt om keukenborden in te pakken om te verhuizen

Het inpakken van schalen bij het verhuizen kan nogal lastig zijn vanwege de extra fragiele aard van keukenborden. Borden zijn meestal gemaakt van keramische materialen zoals porselein, porselein en geglazuurd aardewerk, en dat alleen al maakt ze extreem gevoelig voor beschadiging tijdens een verhuizing. En dit is precies waarom je ervoor moet zorgen dat je de juiste benodigdheden voor het inpakken van borden gebruikt, om te voorkomen dat je bij aankomst in het nieuwe huis kapot keukengerei aantreft.

  • Versterkte kartonnen verhuisdozen . Het is het beste als je op zeker speelt en gokt op speciale dozen gemaakt van dubbele lagen golfkarton om hun zeer kwetsbare inhoud beter te beschermen. Deze gespecialiseerde verhuisdozen met dikkere wanden, zijn ideaal voor het veilig verpakken van borden zodat ze niet breken tijdens het transport. Als je echter geen dubbel golf dozen hebt gekocht voordat je jouw kwetsbare keukenborden inpakt, hoef je je geen zorgen te maken – gewone kartonnen dozen zijn ook voldoende, op voorwaarde dat je de onderstaande opvulstappen volgt.
  • Luchtkussenfolie . Oké, één ding is duidelijk: je zult veel noppenfolie nodig hebben, simpelweg omdat het beroemde bubbelende beschermende materiaal je beste vriend is als het gaat om het verpakken van borden in verhuisdozen. De simpele waarheid is dat als je genoeg noppenfolie kunt betalen, de kans groot is dat je zelfs geen enkele barst in je breekbare keuken artikelen ziet.
  • Pakpapier. Het beste inpakpapier voor borden is zacht, wit, pakpapier dat je online kunt kopen. Het grootste voordeel van het inpakken van keukenborden met inpakpapier is dat het een zachte beschermlaag creëert als eerste lijn van bescherming voor je kwetsbare borden.
  • Een woord van waarschuwing : gebruik geen krantenpapier (kranten) rechtstreeks op de delicate oppervlakken. Houd er rekening mee dat krantenpapier gemakkelijk inktvlekken kan achterlaten op jouw kostbare keukenborden. Die inktvlekken zijn niet alleen moeilijk te verwijderen, maar ze kunnen ook een stuk keukengerei volledig verpesten.
  • Verpakkingstape . Je hebt een rol hoogwaardige verpakkingstape nodig om het papier en de noppenfolie vast te zetten zodra je de porseleinen borden bundelt. De tape zorgt ervoor dat de benodigdheden voor het inpakken van de schaal niet worden uitgepakt tijdens het transport.
  • Een set markeringen . Maak een zwarte stift en een rode stift klaar om de verpakkingsdozen voor borden te labelen als ze vol zijn. Gebruik de zwarte stift om de inhoud ( BORDEN ) en de bestemmingskamer ( KEUKEN ) te noteren, markeer vervolgens BREEKBAAR en BEHANDEL ZORGVULDIG met de rode stift om de aandacht te vestigen op de fragiele aard van de lading.

Veiligheidstips voor het inpakken van borden

Het zou rampzalig zijn als sommige van je favoriete sets servies kapot zijn gegaan nadat je de verhuisdozen hebt geopend om het uitpakproces te starten. Om te voorkomen dat je ooit zo’n onaangenaam voorval overkomt, volgen hier een aantal extra veiligheidstips voor het inpakken van borden bij een verhuizing:

  • Om tegelijkertijd kostbare tijd en geld te besparen, inspecteer je alle porseleinen borden die je gaat inpakken en kijk je of er stukken zijn die de moeite niet waard zijn. Het heeft bijvoorbeeld weinig zin om te betalen voor het vervoer van vrij goedkope sets keukenservies die al gebarsten, afgebroken of op de een of andere manier geruïneerd zijn. Houd er rekening mee dat elke extra kg dat aan het totale gewicht van de verhuizing wordt toegevoegd, de uiteindelijke verhuiskosten, zij het een beetje, zal verhogen.
  • Het is zeker niet aan te raden om een verhuisdoos te zwaar te maken, tenzij je een verhuisdagongeval op kleinere schaal wilt meemaken. Houd de dozen gevuld met breekbare keukenplaten onder de 30kg. om de verhuizing ongevalvrij te houden.
  • Als je uiteindelijk de persoon bent die de verhuisdozen naar het rijdende voertuig draagt en misschien zelfs de breekbare keukenartikelen in de vrachtwagen zelf laadt, moet je uiterst voorzichtig zijn bij het hanteren van de kartonnen dozen om vroegtijdige problemen te voorkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *