Gratis  bezorging vanaf € 75,-       Leveren in  Nederland  en  België     Alleen de  aller beste  kwaliteit

goedkoopverhuismateriaal.nl

Verhuismateriaal geselecteerd door de professionals!

Hoe kun je het beste verhuisdozen uitpakken na de verhuizing?

Verhuisdozen uitpakken

Je bent aangekomen op je nieuwe plek! Je moet je zo opgelucht voelen! Verhuizen is hard werken en het begint met het plannen van jouw verhuizing. De kans is groot dat je al een lange reis hebt gemaakt en eindelijk het licht aan het einde van de tunnel ziet.

En toch… Er moet nog meer gebeuren.

Als je eenmaal in je nieuwe huis bent aangekomen, wil je je gewoon thuis voelen . We kunnen het je niet kwalijk nemen. Maar je bent omringd door dozen en voelt je overweldigd. (Dat kunnen we je ook niet kwalijk nemen.)

Gelukkig is er een strategie voor het uitpakken na een verhuizing. Met een beetje voorbereiding kun je snel uitpakken en je settelen, zodat je kunt ontspannen op je nieuwe plek.

Organiseer eerst

De verhuisdag is voor iedereen een gekke tijd en daar kun je weinig aan doen. Tussen het legen van je oude plek in de rijdende vrachtwagen, het vastbinden van losse eindjes, het lossen van de vrachtwagen in je nieuwe huis en alle stukjes en beetjes daartussenin, het zorgt voor een hectische (en vermoeiende) dag.

Hopelijk heb je al je dozen gelabeld toen je ze inpakte. Door de dozen duidelijk te labelen, zorg je ervoor dat ze op de juiste plaats in jouw nieuwe huis terechtkomen. Als je de juiste dozen op de juiste plaats uitpakt, gaat het hele proces veel eenvoudiger.

Schoonmaken na de verhuizing

De verhuurder of vorige huurder heeft de plaats misschien schoongemaakt voordat je arriveerde, maar technisch gezien hoeven ze het alleen te ontdoen van zichtbaar vuil. Neem voordat je de dozen uitpakt even de tijd om een beetje schoon te maken.

Pak de schoonmaakbenodigdheden: bezem, allesreiniger, doekjes en papieren doekjes. Maak vloeren en oppervlakken in elke kamer snel schoon voordat je aan jouw uitpakproject begint. Je zult je veel meer thuis voelen in de wetenschap dat het vrij is van enig teken van de vorige huurders.

De essentials uitpakken

Heb je een essentials-doos ingepakt? Hopelijk heb je een van onze favoriete adviezen opgevolgd en een doos (of twee of drie) van je meest essentiële items ingepakt. Dat omvat lakens, kussens, badhanddoeken, toiletartikelen, medicijnen, pyjama’s en schone kleding en ondergoed. Voor sommigen van ons zijn de koffiepot en mokken ook essentiële items!

Als je eerst je essentiële spullen uitpakt, ben je klaar voor een douche en een goede nachtrust als de tijd daar is. Het bespaart je ook verwoed door dozen graven en jagen op de dingen die je nodig hebt.

Geef prioriteit aan jouw kamers

Als de gedachte aan het uitpakken van een heel huis je overweldigt, bedenk dan dat je het niet allemaal tegelijk doet. Begin eerst met de belangrijkste kamers en ga vanaf daar verder. En afhankelijk van hoe je je dozen hebt gelabeld, begin met de belangrijkste items in de belangrijkste kamers.

Over het algemeen raden we aan om te beginnen met de slaapkamers. Begin met het opmaken van je bed en ga naar de andere delen van de kamer. Vul je lades en kast zodat je gemakkelijk door kunt gaan met je dagelijkse leven (zoals je aankleden voor je werk of de sportschool) zonder alle dozen open te scheuren.

Ga vervolgens naar de keuken, woonruimte en thuiskantoor als je die hebt. Zodra je al je belangrijkste kamers hebt aangepakt, kun je doorgaan naar de rest, zoals de eetkamer, een andere woonkamer en opslag.

Opruimen terwijl je verhuisdozen uitpakt

Onthoud tijdens het uitpakken één ding: zorg ervoor dat je onderweg geen rommel maakt. Natuurlijk maak je verhuisdozen leeg en moet je een plaats vinden. Maar blijf georganiseerd en ruim op terwijl je jouw dozen leegmaakt. Je zult jezelf later dankbaar zijn, dat weten we zeker. Je kunt jouw verhuisdozen hierdoor misschien iets langzamer legen, maar je kunt het beste de tijd nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *