Gratis  bezorging vanaf € 75,-       Leveren in  Nederland  en  België     Alleen de  aller beste  kwaliteit

goedkoopverhuismateriaal.nl

Verhuismateriaal geselecteerd door de professionals!

Hoe moet je een bed verhuizen?

hoe moet je een bed verhuizen?
Hoe moet je een bed verhuizen?

Als er één item is dat elk huis zal hebben, is het een bed. Huizen verschillen enorm in wat voor soort meubels en stoffering ze hebben, maar een constante is dat ze bedden hebben. Bedden variëren enorm in de grootte en materialen die ze gebruiken, maar ze kunnen op vrijwel dezelfde manier worden verhuist, ongeacht waar ze van gemaakt zijn of hoe groot ze ook zijn. Sommige bedden hebben verschillende onderdelen, zoals hoofdeinden en frames, dus het kan nuttig zijn voor jou en je gezin om te leren hoe je een bed het beste kunt verhuizen.

Hoe moet je een bedframe te verhuizen?

De eerste stap bij het verhuizen van een bed is het verzamelen van alle juiste materialen. Iets verhuizen zonder de juiste materialen kan veel moeilijker blijken te zijn dan je aanvankelijk had verwacht. Enkele van de meest gemakkelijk verkrijgbare materialen die je zou moeten overwegen, zijn de volgende:

Een belangrijke overweging waar je rekening mee moet houden is het opmeten van de afmetingen van je matras of bedframe. Dit maakt het gemakkelijker voor jou om te zien of het door alle deuropeningen past die nodig zijn of dat je de deuren van de scharnieren moet halen om wat extra ruimte te maken.

Na deze stap is het belangrijk om te kijken of je tijd hebt om wat beddengoed, kussens of dekens die op het bed liggen te wassen. Na het wassen van deze artikelen raden wij aan om deze beddengoed artikelen zo in te pakken dat ze zo min mogelijk ruimte innemen. Ruimte is een waardevol bezit als het gaat om een verhuizing, en deze items kunnen veel ruimte innemen als ze niet goed verpakt zijn.

Nadat je het beddengoed hebt verwijderd, moet je het matras en boxspring inpakken in matraszakken van het juiste formaat.

Zodra deze items zijn opgeborgen, moet je het bedframe demonteren. Om dit te doen, raden wij aan om een schroevendraaier of steeksleutel te gebruiken om dit gemakkelijker te maken. Als je alle schroeven uit het bedframe hebt gehaald, moet je ze in een plastic zak bewaren, zodat ze niet kwijtraken tijdens het transport en gemakkelijk terug te vinden zijn op de dag van verhuizing.

Nu het bedframe is gedemonteerd, moet je het in beschermende verhuisdekens of noppenfolie wikkelen voor extra bescherming. Dit helpt om jouw andere items in de verhuiswagen en het bedframe zelf te beschermen.

Hoe moet je een bed verhuizen zonder het uit elkaar te halen?

Zoals je je waarschijnlijk kunt voorstellen als je hierboven leest, is een van de belangrijkste aspecten van het verhuizen van een bed het uit elkaar halen. Als je echter niet naar een geheel andere woning verhuist en jouw bed wilt verplaatsen binnen de grenzen van de woning waarin je al woont, moet je andere soorten materialen gebruiken. Ten eerste is het waarschijnlijk dat de afmetingen van de deuren in jouw huis niet groot genoeg zijn om een bedframe of matras door te laten. Als dit het geval is, moet je mogelijk de deuren losmaken, zodat er meer ademruimte is voor jouw materialen. Als er voldoende ruimte is, moet je eenvoudig meubelschuifjes of verhuisdekens onder jouw bed plaatsen, zodat je gemakkelijker van kamer naar kamer kunt schuiven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *