Gratis  bezorging vanaf € 75,-       Leveren in  Nederland  en  België     Alleen de  aller beste  kwaliteit

goedkoopverhuismateriaal.nl

Verhuismateriaal geselecteerd door de professionals!

Hoe moet je een schilderij inpakken voor de verhuizing?

schilderij inpakken
Schilderij inpakken

Veel mensen die verhuizen, hebben hun favoriete ingelijste kunstwerk in hun oude huis dat naar hun nieuwe huis moet worden verplaatst. Deze items zijn notoir moeilijk in te pakken en te verhuizen omdat ze kwetsbaar en groot zijn. Ook kan het onjuist verpakken van jouw kunstwerk gevaarlijk zijn, omdat het glas dat het kunstwerk beschermt, kan breken en jou schade kan toebrengen of de andere bezittingen die je verhuist, kan beschadigen. Gelukkig kunnen wij jou deskundige tips geven over de juiste manier om te leren hoe je kunstwerken moet inpakken om te verhuizen. Lees hieronder verder voor meer informatie.

Hoe kun je een schilderij in te pakken om te verhuizen

Het inpakken van kunstwerken om te verhuizen is een essentieel onderdeel van het leren inpakken. Als ervaren verhuizers hebben we zowel de juiste als de verkeerde manieren gezien waarop mensen hun kunstwerken tijdens een verhuizing hebben ingepakt. Het eerste dat we jou aanraden te doen, is het glas markeren met een “X” met tape. Dat zou moeten voorkomen dat het glas volledig versplintert en tegelijkertijd enige beweging onderweg belemmert. Nadat je de “X” over het kunstwerk hebt gemaakt, moet je eraan werken om het stuk in inpakpapier en noppenfolie te wikkelen voordat je het in de verpakking stopt.

Schilderijen inpakken om te verhuizen

Voor het inpakken van schilderijen voor verhuizingen moet je schilderijdozen van het juiste formaat vinden. In dit geval kunnen kleine en middelgrote kunstwerken worden gegroepeerd in schilderijdozen van vergelijkbare grootte. Voor grotere schilderijen en kunstwerken heb je grotere schilderijdozen nodig, zodat ze goed passen. Dit deel van het leren hoe je kunstwerken moet inpakken om te verhuizen, is lastiger omdat het schilderij goed in de doos moet passen, maar toch ruimte moet laten voor het verpakken van opvulchips en andere demping om ervoor te zorgen dat het niet breekt tijdens transport of verplaatsing. De demping is vooral belangrijk als je er rekening mee houdt dat het hebben van een beschermlaag je beschermt tegen de gebruikelijke bewegingen van een rijdende vrachtwagen. Wij merken op dat de beste optie voor jou een doos is die groter is dan de afbeelding en het frame samen, omdat er een beschermende laag op kan worden aangebracht.

Dankzij ons volledige pakket verhuismaterialen hebben wij de tools en expertise die nodig zijn om schilderijen en kunst te verhuizen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *