Gratis  bezorging vanaf € 75,-       Leveren in  Nederland  en  België     Alleen de  aller beste  kwaliteit

goedkoopverhuismateriaal.nl

Verhuismateriaal geselecteerd door de professionals!

Welke verhuis- en inpakbenodigdheden heb ik nodig om te verhuizen?

verhuismateriaal

Het kiezen van de juiste verpakkingsmaterialen is een essentiële stap voor een succesvolle verhuizing. Om je spullen goed in te kunnen pakken, moet je zorgen dat je genoeg verhuisdozen en verhuisbenodigdheden hebt. Jouw huishoudelijke artikelen moeten zonder krassen in het nieuwe huis aankomen, onderschat het inpakproces dus niet. Het is een behoorlijk tijdrovende en vervelende klus, maar je moet het wel precies doen. Beginnend met de verhuislijst van de inpakbenodigdheden, je moet ervoor zorgen dat je al je eigendommen veilig hebt gesteld, vooral als je je over lange afstanden verplaatst.

Allereerst moet je beslissen of je zelf aan het inpakken bent of dat je een verhuisbedrijf inschakelt om het te doen. Elke optie heeft zijn voor- en nadelen.

Vergeet niet om een ​​lijst met verhuisbenodigdheden op te stellen met hoeveel en welke maat dozen je nodig hebt. Bereken ook het geschatte aantal rollen tape dat je nodig hebt om deze dozen te verzegelen, evenals het pakpapier en de wikkelfolie die nodig zijn om alles vast te zetten.

Zelf meubels inpakken

Inpakken is een gebied waarop je veel kunt besparen op de verhuiskosten. Vraag de verhuizer, voordat je zelf gaat inpakken, naar de verzekeringsmogelijkheden. De spullen dienen verzekerd te zijn. Sommige verhuisbedrijven over lange afstanden bieden geen verzekering als je jouw huishoudelijke artikelen zelf inpakt. Dat moet je van tevoren weten zodat je jouw verhuiskosten kunt plannen. Meestal kan het inpakken meer kosten dan de verhuizing zelf.

Als je eenmaal hebt besloten dat je je spullen zelf gaat inpakken, volgt hier een lijst met de meest gebruikte verhuisbenodigdheden:

• Verhuisdozen

De meeste van je bezittingen zijn meestal verpakt in dozen. Je kunt een grote verscheidenheid aan maten vinden – klein, middelgroot en groot. Houd er rekening mee dat de dozen niet te zwaar mogen zijn, anders kun je jezelf verwonden. Gebruik garderobedozen voor al je formele kleding, of kleding die je niet wilt kreuken.

• Afdichtingstape

Om je dozen te verzegelen heb je veel plakband nodig. Zoek een geschikte afdichtingstape en sluit de dozen zorgvuldig af. Als je je over lange afstanden verplaatst, zorg er dan voor dat alles goed is afgedicht. Als extra maat kun je beter meer plakband gebruiken.

• Beschermende verpakkingsmaterialen

Er is een scala aan beschermende verpakkingsmaterialen op de markt. Zorg voor voldoende beschermende benodigdheden zoals meubelkussens, noppenfolie, schuimkussens, hoezen en tassen. Dit alles zal je helpen om jouw kwetsbare huishoudelijke artikelen veilig te stellen.

• Etikketten voor verhuisdozen

Doosmarkering lijkt misschien niet essentieel, maar het is erg belangrijk. Door al de dozen te etiketteren, wordt het uitpakproces veel stressvrijer. Je hoeft niet te onthouden waar je elk item hebt gelaten. Schrijf beschrijvende etiketten en bespaar tijd en problemen.

Een professionele verhuizer inhuren om je spullen in te pakken

Heb je veel dure en waardevolle spullen zoals elektronica en antiek, dan kun je beter een ervaren verhuizer inhuren. Zoek een verhuisbedrijf dat dergelijke items kan afhandelen, vooral als je je voorbereidt op een verhuizing over lange afstand. Hou er rekening mee dat waardevolle spullen zoals antiek kisten op maat of zelfs klimaat gestuurde opslageenheden nodig zijn in geval van extreme weersomstandigheden. Bovendien kan een professioneel verhuisbedrijf/webwinkel de nieuwste inpakmaterialen en technieken aanbieden voor een vlotte verhuizing.

We wensen je veel succes met inpakken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *