Ga je binnenkort verhuizen? Dan heb je veel te regelen! Een belangrijk deel van de verhuizing is het bestellen van verhuisdozen. Maar hoeveel verhuisdozen heb je nodig en waar kun je stevige en goedkope verhuisdozen vinden? Hieronder een handig overzicht!

Aantal verhuisdozen nodig voor een kamerwoning

Zit je momenteel op kamers of woon je nog bij je ouders en ga je voor het eerst op jezelf? Dan heb je waarschijnlijk nog niet heel veel spullen om in verhuisdozen te stoppen. Wanneer je een kamer bewoont, heb je ongeveer 10 tot 15 verhuisdozen nodig. De hoeveelheid verhuisdozen is afhankelijk van hoeveel kleding en boeken je hebt natuurlijk.

Aantal verhuisdozen nodig voor een appartement

Woon je momenteel in een appartement? Dan kun je uitgaan van ongeveer 20 tot 40 verhuisdozen. De exacte hoeveelheid is afhankelijk van of je met een partner samenwoont of niet. Je hebt snel alleen al voor de keukenspullen 10 verhuisdozen nodig. Wanneer je samenwoont heb je ook al meer boeken, kleding, schoenen en servies in huis, dus dan ga je al snel richting de 40 verhuisdozen.

Aantal verhuisdozen nodig voor een eensgezinswoning

Heb je kinderen die (nog) thuis wonen? Dan loopt het aantal benodigde verhuisdozen al snel op. Denk maar eens aan al het speelgoed van je kinderen! Je hebt met deze gezinssamenstelling al snel 80 verhuisdozen nodig:

Aantal verhuisdozen nodig voor een vrijstaande woning

Heb je de luxe van een vrijstaande woning? Dan heb je waarschijnlijk ook meer spullen. Tenslotte houden we ervan om de beschikbare ruimtes te vullen met spullen die voor ons van waarde zijn. Veel gezinnen die in vrijstaande woningen wonen, kiezen daarom voor een pakket van 100 verhuisdozen.