Gratis  bezorging vanaf € 75,-       Leveren in  Nederland  en  België     Alleen de  aller beste  kwaliteit

goedkoopverhuismateriaal.nl

Verhuismateriaal geselecteerd door de professionals!

Ons bedrijf

 

Ons bedrijf

goedkoopverhuismateriaal.nl is een jonge en dynamische webshop. Wij leveren al het verpakkingsmateriaal voor uw verhuizing. Ieder die wilt gaan verhuizen is hier aan het juiste adres. Iedereen kan bij ons terecht. Wij leveren alleen

Als gevolg van een samenwerking met diverse verhuisbedrijven is uit onze verhuis ervaringen voort gekomen. Wij weten als geen ander hoe het is om te verhuizen. Ook weten wij precies wat het verhuizen inhoud. We hebben jaren lange ervaring. Dit heeft ons de kennis opgeleverd die we nodig hebben. Hierdoor weten wij precies wat u echt nodig heeft  bij uw verhuizing !!

Naast de standaard verhuisdozen leveren wij onder andere ook boekendozen, kledingdozen, noppenfolie, vloeipapier, etiketten en stiften.

Historie van ons bedrijf.

De oprichter van het bedrijf is sinds 2005 actief als zelfstandig ondernemer. In deze periode heeft hij veel ervaring opgedaan. Hij is in deze periode actief geweest op het gebied van transport en logistiek.

Wij zijn begonnen als een transportbedrijf. Wij hielden ons bezig met bezorgen en (de)monteren. Door de stijgende vraag vanuit de klant hebben wij het assortiment uitgebreid. Sinds jaren een specialisatie op het gebied van verhuizen.

Ons team

Afdeling verkoop
Inkoop -en verkoop van goederen

Afdeling magazijn
Voorraadbeheer en orderverwerking

Afdeling administratie
Facturatie en administratie