Gratis  bezorging vanaf € 75,-       Leveren in  Nederland  en  België     Alleen de  aller beste  kwaliteit

goedkoopverhuismateriaal.nl

Verhuismateriaal geselecteerd door de professionals!

Verzenden en retourneren

 

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

      • 6,95 voor bestellingen in Nederland 
      • 7,95 voor bestellingen in België

Levering verloopt via PostNL, DPD of onze eigen bezorgdienst. Over het algemeen zal de aflevering op de eerstvolgende werkdag of zaterdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15.00 uur worden gedaan, worden dezelfde dag nog verzonden. In enkele gevallen kan het voorkomen dat een product op dat moment niet meer voorradig is. Dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Wij zullen u hierover informeren mocht dit het geval zijn.

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

 U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, deze kosten gelden ook als u het pakket niet afhaalt of het pakket retour afzender zendt. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u de pakbon bijvoegen en de zending retour sturen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@goedkoopverhuismateriaal.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.