Verzenden en retourneren

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.

Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 15,00 voor bestellingen onder de € 99,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 99,-

Levering verloopt via de postbode of via de pakketbezorger. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Wij proberen zoveel mogelijk pakketen via de eigen bezorgdienst van goedkoopverhuismateriaal.nl te leveren. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Er wordt contact met u opgenomen om een tijdvak af te spreken. U wordt altijd een half uur van te voren gebeld met de exacte aankomsttijd.