Gratis  bezorging vanaf € 75,-       Leveren in  Nederland  en  België     Alleen de  aller beste  kwaliteit

goedkoopverhuismateriaal.nl

Verhuismateriaal geselecteerd door de professionals!

Hoe verhuis je een koelkast?

koelkast verhuizen
Een koelkast verhuizen

Een van de meest essentiële items in jouw huis en keuken is de koelkast. Een koelkast is een vrij duur item dat huizen hebben. Dit betekent dat een succesvolle verhuizing essentieel is voor gezinnen, aangezien een grootschalige verhuizing vrij duur is. Wij staan voor je klaar als je wilt leren hoe je een koelkast moet verplaatsen. Lees hieronder verder voor meer informatie.

Een koelkast verplaatsen zonder meubelhondje

Mensen die hun huis of bedrijf verhuizen, moeten dit vaak doen zonder de benodigde apparatuur. Hoewel wij aanbevelen dat je altijd over de juiste apparatuur moet beschikken voor een verhuisklus, is het nog steeds mogelijk om dit zonder hen te doen. Bij het verplaatsen van een koelkast is het gebruik van een meubelhondje altijd aan te raden. Meubelhondjes maken het gemakkelijker om jouw koelkast te rollen door het grootste deel van zijn gewicht te dragen en door wielen te gebruiken om hem uit het huis te duwen. Terwijl het verplaatsen van koelkasten zonder dolly extreem gevaarlijk is, is het nog steeds mogelijk met meubelschuifjes en een extra paar handen.

De eerste stap die je moet nemen, is om de spullen uit jouw koelkast te verwijderen om het lichter en comfortabeler te maken om te verplaatsen. Nadat je dit hebt gedaan, moet je de koelkast voorzichtig naar voren laten lopen, zodat je hem langzaam maar zeker naar voren kunt schuiven. Nadat je dit hebt gedaan, moet je een verhuisdeken op de vloer leggen. Dit maakt het mogelijk om een oppervlak te hebben dat minder wrijving heeft, waardoor je het de deur uit kunt leiden. Nadat je hem uit je deur hebt geschoven, kun je hem naar de rijdende vrachtwagen leiden om te laden. In dit stadium is het belangrijk dat iemand anders je helpt met laden, aangezien koelkasten behoorlijk zwaar kunnen worden.

Een koelkast verplaatsen met een meubelhondje

Het verplaatsen van een koelkast met een meubelhondje is veel beter dan het verplaatsen zonder. Zoals hierboven vermeld, is de kans groter dat meubelhondjes jouw koelkast vastzetten, omdat je de koelkast vast kan zetten met riemen. Voeg het feit toe dat de wielen het gemakkelijker maken om in en uit een huis te vervoeren. Dit betekent dat het niet vreemd is om te zeggen dat een dolly eerder nodig is voor een veilige verplaatsing van een koelkast. De eerste stap bij het verplaatsen van een koelkast met een dolly is het leegmaken van de inhoud uit de koelkast, inclusief eventuele trays en kasten. Nadat je dit hebt gedaan, moet je meubelschuifjes gebruiken om het naar de dolly te duwen. Eenmaal op de dolly, moet je je best doen om hem vast te zetten met behulp van spanbanden. Eenmaal op de dolly en veilig, moet je hem naar je rijdende vrachtwagen rijden.

Zelf een koelkast verhuizen

Het is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat alle inhoud leeg is, omdat dit het lichter en gemakkelijker te dragen maakt als je zelf een koelkast gaat verplaatsen. Nadat je alle inhoud hebt geleegd, moet je de koelkast langzaam naar buiten verplaatsen en op de dolly plaatsen. Nadat je dit hebt gedaan, moet je de koelkast vastzetten zodat de koelkast zo veilig mogelijk is. Verplaats het na het vastzetten naar de rijdende vrachtwagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *